Wij zoeken uw verhaal..!

Sinds de start van deze website, nu ruim anderhalf jaar geleden, hebben wij vele bezoekers mogen ontvangen. Ondanks dat vele bezoekers wellicht om een onprettige reden bij ons op de website terechtkomen hebben wij sinds die tijd vele positieve reacties gehad. In die reacties werd meermaals aangegeven dat er behoefte is om de persoonlijke verhalen te delen met lotgenoten die op welke wijze dan ook te maken hebben, of hebben gehad, met narcisme.

Het idee van Narcisme.net is dan ook om samen met jullie een GRATIS E-BOOK op te stellen dat vervolgens besteld kan worden via deze website. Zoals gezegd kunnen wij dit niet alleen en willen wij iedereen vragen om, wie daar behoefte aan heeft, zijn eigen verhaal te delen met ons. Alle verhalen worden door ons vervolgens gebundeld en gepubliceerd in een E-Book.

Belangrijk uitgangspunt hierbij voor ons is dat de privacy van een ieder wordt gerespecteerd. Alle verhalen worden dan ook geanonimiseerd. Het E-book over narcisme wordt alleen beschikbaar gesteld op deze website en niet via andere kanalen.

 

 

5 Commentaren

 1. Jeremy

  Beste,

  Graag zou ik met u in contact komen. Ik plaats mijn bericht hier, omdat ik geen contactgegevens kon vinden op uw website. In verband met een onderzoek naar narcisme vanuit de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik gevraagd om een vragenlijst, die voor dat onderzoek gebruikt wordt, onder de aandacht te brengen. U heeft een interessante website over het onderwerp narcisme. Het viel mij op dat u een kopje ‘narcisme test’ op uw website heeft, maar dat er geen test opgenomen is. Ik zou u willen vragen of er een mogelijkheid is om onder dit kopje een doorverwijzing naar onze vragenlijst te maken. U zou ons onderzoek hier erg mee helpen en daarnaast zou u een gratis vragenlijst kunnen bieden aan uw bezoekers. De vragenlijst is de NPI, wellicht bent u hier bekend mee.

  Met vriendelijke groet,

  Jeremy van der Heijden

  Antwoord
 2. jacqueline

  ik wil mijn verhaal wel delen

  Antwoord
 3. Annemieke De Corte

  ik had graag meer uitleg gehad aub… van”een narcist zijn in combinatie met hoogsensitiefheid” … ik ben op zoek naar uitleg
  vriendelijke groet
  Annemieke

  Antwoord
 4. E.Schroder

  Graag zou ik mijn verhaal willen delen met anderen.

  Antwoord
 5. Jasmijn

  Heel goed boek, door Jasmijn.
  Over narcistisch misbruik door jouw moeder.

  Jasmijn – Narcisme is a bitch

  Hij is zojuist gepubliceerd op Bol.com en Kobo, en een fragment is hier gepubliceerd: Het Verdwenen Zelf.

  Antwoord

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.